Leeftijd controle

Deze webshop vereist dat u 18 jaar of ouder bent

Sorry, u mag deze webshop niet gebruiken.

+31 (40) 288 33 07

Distilled Luxury

Whisky

Whisky

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Whisky kopen

Whisky kopen kan soms lastig zijn. Er zijn veel verschillende soorten whisky afkomstig uit verschillende landen. Omdat iedere whisky op een andere manier gedestilleerd wordt zijn er meerdere smaken. Houdt u van een fruitige of krachtige en rokerige smaak? Of zoekt u een whisky met een volle smaak. Bij Distilled Luxury kunt u meerdere soorten whisky kopen. Van betaalbaar tot exclusief, wij hebben het. Wilt u advies op maat of ziet u uw favoriete whisky niet in het assortiment staan? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij gaan dan direct met de dealer om de tafel om u van uw favoriete exclusieve whisky te laten genieten. 

Bekende whiskys

Wij hebben veel bekende whisky's in ons assortiment. Zo zijn de Ieren met recht trots op hun New Midleton Distillery in Cork. Daar wordt al een paar honderd jaar ambachtelijk de mooiste Jameson Whiskey gedestilleerd. De Schotten destilleren onder andere Glenfiddich Whisky en Balvenie Whisky in de prachtige Schotse Hooglanden. De tweestrijd daargelaten, zijn er tegenwoordig over de hele wereld geweldige whisky’s te vinden. Gelukkig maar, want zo kunt ook u exclusief genieten van wel honderden varianten. 

 

Exclusieve whisky

Tegenwoordig zijn er exclusieve whisky’s te vinden over de hele wereld. Echter is een natuurproduct zoals whisky is alleen in goede handen bij echte ambachtsmannen en -vrouwen. Bij Distilled Luxury kunt u de meest uiteenlopende whisky's kopen. Wij kennen de smaken, aroma’s en geuren van dit prachtige natuurproduct door en door. Wij selecteren specifiek exclusieve whisky op kenmerken, maar vergeten bijvoorbeeld nooit het belang van de juiste whiskyglazen. Door onze ervaring en contacten kunnen wij u altijd voorzien van professioneel advies over de mooiste en meest exclusieve whisky.

Whisky cadeau

Een whisky cadeau geven is een origineel idee. Echter is het dan wel van belang dat u weet welke whisky diegene graag drinkt. Wanneer u dit weet kunt u de specifieke fles whisky cadeau doen. Anders hebben wij ook nog luxe giftsets met meerdere soorten whisky erin. Dat noemen wij een whisky proeverij. Een goede whisky kopen doet u dus bij Distilled Luxury!