Leeftijd controle

Deze webshop vereist dat u 18 jaar of ouder bent

Sorry, u mag deze webshop niet gebruiken.

+31 (40) 288 33 07

Distilled Luxury

Zuidam

Zuidam

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

Zuidam Gin

Premium Zuidam gin online bestellen

Bij Zuidam Gin komen passie, vakmanschap en traditie samen in een vloeibare godendrank. Gin, zo ook die van Zuidam staat ook wel bekend als Dutch Courage. Een glorieuze en typerende smaak van Nederlandse bodem, dat is Zuidam Gin. Gin stamt rechtstreeks van de oer-Hollandse Jenever af. Tijdens het einde van de 17de eeuw probeerden de Engelsen Jenever na te maken, dit lukte echter niet helemaal. Hierdoor ontstond de welbekende gin. Deze Brits/Nederlandse traditie heeft Zuidam weer mee teruggenomen. Hierdoor is er een ongeëvenaarde kennis aanwezig bij de distilleerders van Zuidam gin. Bij het distilleren van Zuidam gin worden er verder geen kunstmatige kleur-, geur- of smaakstoffen gebruikt. Zo ontstaat de pure en natuurlijke smaak van Zuidam gin.

Zuidam Gin van Nederlandse bodem

Zuidam distillers is opgericht in 1975 door Fred van Zuidam. Na jaren van het schaven aan de Zuidam gin heeft hij het ultieme recept gecreëerd, strikt geheim uiteraard. Tegenwoordig zijn de zoons van Fred van Zuidam, Patrick en Gilbert de kartrekkers van de Zuidam gin.  De Zuidam gin distilleerderij bestaat uit 4 grote koperen alambieken (gin distilleer potten), 1000 eiken houten vaten, 4 productie lijnen en een gigantische opslagtank. Smaak is koning en de klant is koningin bij Zuidam gin distilleerders. Met top kwaliteit en een uiterst toegankelijk smaak weten zij zich al jaar en dag staande te houden tegen over de ‘grote’ gin jongens. Een prestatie van formaat voor deze fantastische Nederlandse Zuidam gin.

 

Zuidam Gin Dry Dutch Courage

Zuidam Gin Dry Dutch Courage bestaat uit maar liefst 9 ingrediënten (Italiaanse jeneverbes en iriswortel, Marokkaanse koriander, engelwortel, Spaanse sinaasappel en citroen, hele vanillebonen uit Madagascar, Indiase zoethoutwortel en kardemombonen uit Sri Lanka). Zuidam gin is na het distilleren geblend en 3 maanden gerijpt. Dit geeft de Zuidam Gin Dry Dutch Courage duidelijke noten van sinaasappel, citroen en vanille. Een echte gin smaaksensatie. Door top gin te leveren is Zuidam Distillers uitgegroeid tot een ambachtelijk bedrijf met internationale allure.

Online Zuidam Gin bestellen met professioneel advies

Een premium Zuidam Gin is gemakkelijk online te bestellen bij Distilled Luxury. Wij kennen de smaken, aroma’s en geuren van dit prachtige destillaat door en door. Onze passionele professionals zoeken elke dag opnieuw naar de mooiste Zuidam Gin voor u. Voor professioneel Zuidam Gin advies kunt u altijd bij ons aankloppen. Door onze ervaring en contacten kunnen wij u altijd voorzien van passend advies over de mooiste en meest exclusieve premium Zuidam Gin.