Leeftijd controle

Deze webshop vereist dat u 18 jaar of ouder bent

Sorry, u mag deze webshop niet gebruiken.

+31 (40) 288 33 07

Distilled Luxury

Mombasa Club London Dry Gin 70cl in Giftpack + Glas

Mombasa Club London Dry Gin Giftpackis een mooi cadeau voor de echte gin liefhebber, de zeer geliefde variant gin is door zijn verbluffende smaak en intense aroma's een echte aanrader. Dit samen met een prachtig groot copa glas in een mooie geschenkverpakking. De aroma's worden gecreëerd door engelwortel, cassia schors, korianderzaad en kruidnagel. De jeneverbes en citrus invloeden geven de smaak een verfrissend karakter mee die wereldwijd bekend is! Dit is een gin van ongekende klasse die in combinatie met tonic bijna onweerstaanbaar is!

Mombasa Club Gin is een premium gin met een vintage look waarin men de smaken van kruinagel, koriander en de frisse ondertoon van citrus kan herkennen. Het recept van Mombasa dateert uit 1888, wanneer Britse kolonisten in de Keniaanse hoofdstad neerstreken om daar handel te drijven. De Mombasa Club Gin wordt 4 keer in kleine batches gedistilleerd opdat het verkregen resultaat van subliemen kwaliteit is. Deze gin combineert het beste met Fentimans Tonic.

Levertijd: Direct leverbaar

Normale prijs: € 39,95

Onze prijs € 34,95

Gratis verzending > € 125

Vrijblijvend drankadvies

Gratis Taste Tube bij iedere Whisky of Gin bestelling

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis


Blog

Details

Mombasa Club London Dry Gin Giftpackis een mooi cadeau voor de echte gin liefhebber, de zeer geliefde variant gin is door zijn verbluffende smaak en intense aroma's een echte aanrader. Dit samen met een prachtig groot copa glas in een mooie geschenkverpakking. De aroma's worden gecreëerd door engelwortel, cassia schors, korianderzaad en kruidnagel. De jeneverbes en citrus invloeden geven de smaak een verfrissend karakter mee die wereldwijd bekend is! Dit is een gin van ongekende klasse die in combinatie met tonic bijna onweerstaanbaar is! Mombasa Club Gin is een premium gin met een vintage look waarin men de smaken van kruinagel, koriander en de frisse ondertoon van citrus kan herkennen. Het recept van Mombasa dateert uit 1888, wanneer Britse kolonisten in de Keniaanse hoofdstad neerstreken om daar handel te drijven. De Mombasa Club Gin wordt 4 keer in kleine batches gedistilleerd opdat het verkregen resultaat van subliemen kwaliteit is. Deze gin combineert het beste met Fentimans Tonic.

Extra informatie

Merk Mombasa
Land van herkomst Verenigd Koninkrijk
Volume 70 cl
Soort London Dry Gin