Leeftijd controle

Deze webshop vereist dat u 18 jaar of ouder bent

Sorry, u mag deze webshop niet gebruiken.

+31 (40) 288 33 07

Distilled Luxury

Hayman's Family Reserve Gin 70cl

Hayman's Family Reserve Gin is een afspiegeling van de gin zoals deze in de weelderige Gin Palaces rond 1800 in Engeland werd gedronken. Drie weken gelagerd op Schotse whisky vaten, hetgeen de traditie weergeeft om gin te verkopen rechtstreeks uit het vat, in plaats van in een fles, hetgeen tot 1860 de gewoonte was. Een dry gin met zachte peperige tonen en een lange citrus finish.

De Hayman's Family Reserve Gin is een gin die de oude traditie reflecteert van het gin drinken rond 1800. Hayman's Family Reserve gin heeft 3 weken gelagerd op schotse whisky vaten, dit activeert de botanicals en geeft ze nog meer intensiteit! De gin kent peperachtige tonen en kruidige smaken. De afdronk is lang en brengt citrus invloeden naar voren. Een perfecte gin voor een lekkere gin tonic, de Family Reserve doet het ook goed met alleen was ijsklontjes.

Levertijd: Direct leverbaar

Normale prijs: € 21,95

Onze prijs € 19,95

Gratis verzending > € 125

Vrijblijvend drankadvies

Gratis Taste Tube bij iedere Whisky of Gin bestelling

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis


Blog

Details

Hayman's Family Reserve Gin is een afspiegeling van de gin zoals deze in de weelderige Gin Palaces rond 1800 in Engeland werd gedronken. Drie weken gelagerd op Schotse whisky vaten, hetgeen de traditie weergeeft om gin te verkopen rechtstreeks uit het vat, in plaats van in een fles, hetgeen tot 1860 de gewoonte was. Een dry gin met zachte peperige tonen en een lange citrus finish. De Hayman's Family Reserve Gin is een gin die de oude traditie reflecteert van het gin drinken rond 1800. Hayman's Family Reserve gin heeft 3 weken gelagerd op schotse whisky vaten, dit activeert de botanicals en geeft ze nog meer intensiteit! De gin kent peperachtige tonen en kruidige smaken. De afdronk is lang en brengt citrus invloeden naar voren. Een perfecte gin voor een lekkere gin tonic, de Family Reserve doet het ook goed met alleen was ijsklontjes.

Extra informatie

Merk Hayman's
Land van herkomst Verenigd Koninkrijk
Leeftijd Niet Vermeld
Volume 70 cl
Soort London Dry Gin