Leeftijd controle

Deze webshop vereist dat u 18 jaar of ouder bent

Sorry, u mag deze webshop niet gebruiken.

+31 (40) 288 33 07

Distilled Luxury

De Borgen Holland Gin 70cl

De Borgen Holland Gin is een mooie heldere gin met citrusachtige aroma's en hinten van de jeneverbes. De jeneverbes komt ook terug in de smaak met ondertonen van citroen en sinaasappelschil en tonen van zoethout en graan in de afdronk.
Een verfijnde gin van een kleine uitgever die zich in zet voor het behoud van de oude Nederlandse smaken en distillaten!
Deze gin heeft een alcohol percentage van 48%.

Serveertip:

Het word aangeraden om deze gin te serveren in een gin ballon glas met flink wat ijs.

Levertijd: Niet meer beschikbaar

Normale prijs: € 26,95

Onze prijs € 19,95

Gratis verzending > € 125

Vrijblijvend drankadvies

Gratis Taste Tube bij iedere Whisky of Gin bestelling

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis


Blog

Details

De Borgen, een onderdeel van familiedistilleerderij Hooghoudt, brengt met een serie jenevers de rijke geschiedenis van Nederlands gedistilleerd tot leven. De oorsprong van jenever, een drank met grote cultuurhistorische waarde, krijgt zo weer een verdiende plek op het internationale schap. De naam, De Borgen, verwijst naar de naam van de mooie, statige buiten verblijven van jonkers in de provincie Groningen. Ze ontstaan in dezelfde periode als waarin jenever aan populariteit wint. De Borgen staat voor het sterke, nuchtere karakter van de regio. Hooghoudt is sinds het begin nauw verbonden aan Groningen. Het assortiment van de Borgen bestaat uit een range van nieuwe, opwindende Hollandse jeneverconcepten. De producten zijn geïnspireerd op de rijke geschiedenis van de typisch Nederlandse drank jenever, die ruim 400 jaar geleden begon. Een Nederlandse drank gebaseerd op de echte recepten en erfenis van toen.

Extra informatie

Merk De Borgen
Land van herkomst Nederland
Leeftijd Niet Vermeld
Volume 70 cl
Soort Dutch Gin