Leeftijd controle

Deze webshop vereist dat u 18 jaar of ouder bent

Sorry, u mag deze webshop niet gebruiken.

+31 (40) 288 33 07

Distilled Luxury

Diversen

Diversen

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina

Gedistilleerde drank

Premium gedistilleerde drank online bestellen

Onder gedestilleerde drank verstaan we een drank met een alcoholpercentage van op zijn minst 15%. Het verschil tussen gedistilleerde drank en sterke drank is dat daar ook alle versterkte bieren en wijnen onder vallen met een alcoholpercentage van 15% of meer. Een gedistilleerde drank is dus altijd een drank die het volledige distillatieproces heeft doorlopen. Bier, wijn en likeur vallen hier dus niet onder.

Grappa Nonino

Zoekt u net iets anders dan een traditionele Champagne of Whisky? Bij de diversen van Distilled Luxury vindt u onder andere de bijzondere Grappa Nonino. Grappa is het meest oude en traditionele distillaat van heel Noord-Italië. De Nonino Grappa’s zijn een blend van verschillende druivenrassen. De speciale aroma’s en karaktervolle flessen van de Grappa Nonino doen zelfs de meest fervente gedistilleerde dranken liefhebbers verrassen.

 

Gedistilleerde drank bestellen

Naast exclusieve originele Champagne, Whisky, Cognac en Gin vindt u bij Distilled Luxury bijvoorbeeld ook Italiaanse Grappa Nonino. Door jaren lange ervaring weten wij de beste en meest bijzondere producten te vinden. Wij selecteren onze dranken op specifieke kenmerken, maar vergeten bijvoorbeeld nooit het belang van het juiste type glazen.

Gedistilleerde drank vragen?

Heeft u vragen over smaakcombinaties of achtergrond informatie? Dan kunt u vrijblijvend advies opvragen van onze Distilled specialisten.