Leeftijd controle

Deze webshop vereist dat u 18 jaar of ouder bent

Sorry, u mag deze webshop niet gebruiken.

+31 (40) 288 33 07

Distilled Luxury

Louis Roederer Cristal Rosé 2009 75cl in luxe giftbox

Zeer speciale en uniek Champagne voor alleen de echte kenners en genieters, Deze bijzonderheid is zeer gelimiteerd en beperkt verkrijgbaar, hij bestaat uit 50% pinot noir en 45% chardonnay en heeft gemiddeld 6 jaar in de kelders van Louis Roederer mogen rijpen op eiken tuns die wekelijks omgeroerd worden ( batonnage ) . Deze combinatie maakt de pracht van een rosé tot een topper met prachtige romige hints van zwarte bes en gekonfijt fruit en hints van amandel en caramel. Deze speciale Champagne rosé is alleen in de beste clubs en badplaatsen te verkrijgen !

De oogst van 2009 is gekenmerkt door onverwachte en grote weersomstandigheden. Een warm voorjaar, een koele zomer en droogte aan het eind van augustus met een perfect einde voor het rijpingsproces en ideale omstandigheden voor het oogsten.

Uniek in zijn klasse deze licht roze drank met groene en bruine accenten, een fris boeket wat intens is maar ook verfijnd. Een mix van bloemblaadjes en gedroogde bloemen, subtiel gekruid met hinten van witte peper en schillen van de bloedsinaasappel. Geroosterde amandel noten versterken het gevoel van zoetheid met in de mond een intense en geconcentreerd mengsel van fruit die in volle kracht naar voren komt met smaken van Sinaasappelschil, met sappige en zalvende fruit.

Deze Louis Roederer is er een die we in de boeken gaan terug vinden, een mooi product die zijn geld meer dan waard is!

Levertijd: Direct leverbaar

€ 399,95

Gratis verzending > € 125

Vrijblijvend drankadvies

Gratis Taste Tube bij iedere Whisky of Gin bestelling

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis


Blog

Details

Zeer speciale en uniek Champagne voor alleen de echte kenners en genieters, Deze bijzonderheid is zeer gelimiteerd en beperkt verkrijgbaar, hij bestaat uit 50% pinot noir en 45% chardonnay en heeft gemiddeld 6 jaar in de kelders van Louis Roederer mogen rijpen op eiken tuns die wekelijks omgeroerd worden ( batonnage ) . Deze combinatie maakt de pracht van een rosé tot een topper met prachtige romige hints van zwarte bes en gekonfijt fruit en hints van amandel en caramel. Deze speciale Champagne rosé is alleen in de beste clubs en badplaatsen te verkrijgen ! De oogst van 2009 is gekenmerkt door onverwachte en grote weersomstandigheden. Een warm voorjaar, een koele zomer en droogte aan het eind van augustus met een perfect einde voor het rijpingsproces en ideale omstandigheden voor het oogsten. Uniek in zijn klasse deze licht roze drank met groene en bruine accenten, een fris boeket wat intens is maar ook verfijnd. Een mix van bloemblaadjes en gedroogde bloemen, subtiel gekruid met hinten van witte peper en schillen van de bloedsinaasappel. Geroosterde amandel noten versterken het gevoel van zoetheid met in de mond een intense en geconcentreerd mengsel van fruit die in volle kracht naar voren komt met smaken van Sinaasappelschil, met sappige en zalvende fruit. Deze Louis Roederer is er een die we in de boeken gaan terug vinden, een mooi product die zijn geld meer dan waard is!

Extra informatie

Merk Louis Roederer
Land van herkomst Frankrijk
Volume 75 cl
Soort Rosé