Leeftijd controle

Deze webshop vereist dat u 18 jaar of ouder bent

Sorry, u mag deze webshop niet gebruiken.

+31 (40) 288 33 07

Distilled Luxury

Dom Perignon

Dom Perignon

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

Dom Perignon champagne

Dom Perignon champagne is ware klassieker onder de champagnes. Bij Distilled Luxury bestel je deze champagne snel en vertrouwd online. Voor 16:00 uur besteld is de volgende werkdag al in huis. Tot ons assortiment behoren de beste Dom Perignon champagnes. De Dom Perignon champagne is ontstaan in eind 17e eeuw. De Franse monnik Dom Perignon begon met het op fles trekken van wijn. Pas een aantal jaar later won de fles aan populariteit, voornamelijk in Parijs. Vandaag de dag is de Dom Perignon champagne niet meer uit ons assortiment te denken. 

Verschillende soorten Dom Perignon

De Dom Perignon is wat de Fransen zeggen een Cuvée dde Prestige. Oftewel binnen een champagnehuis de beste champagne. En dat is natuurlijk niet zomaar. Daarom zijn er door de jaren heen verschillende soorten van dit merk op de markt gekomen. Bij Distelled Luxury hebben wij de beste champagnes geselecteerd. Zo bieden wij Dom Perignon champagnes aan uit 1998, 2000, 2006, 2009 en 2017. Vooral de Dom Perignon 2006 is een veel verkochte champagne. Iedere champagne is op zijn eigen manier uniek en kenmerkt zich door een uniek smaak.

 

Dom Perignon bewaren

Voor het aanschaffen van een dure champagne wil je natuurlijk wel weten hoe je deze het beste kunt bewaren. Want de smaak moet vanzelfsprekend optimaal zijn tijdens het consumeren. Wat wij adviseren is dat je champagne horizontaal liggend bewaard in ruimte die geheel trillingvrij is. Ook is het verstandig om de champagne in een donkere ruimte te plaatsen waar geen sterke geur hangt. De beste temperatuur is tussen de 10 en 12 graden Celsius met een luchtvochtigheid van 80%. In veel gevallen is de meest geschikte optie dus een kelder. We adviseren wel om de champagne na het ontkurken dezelfde avond op te drinken. Wanneer deze is ontkurkt is de champagne nog maximaal een 5 dagen drinkbaar. Maar de champagne is op de avond van ontkurking wel het lekkerst van smaak. 

Dom Perignon kopen

Dom Perignon koop je natuurlijk bij Distilled Luxury. Wij zijn al jarenlang een trotse leverancier van de beste champagnes. Bestel je fles online en deze wordt geheel onbeschadigd bij het afleveradres geleverd. Naast de online shop hebben wij ook een fysieke winkel in Eindhoven.