Top 5 whisky essentials voor de man in de koude winter

Er is geen drank zo voor mannen gemaakt als whisky! De sterke en scherpe smaak van deze drank schrikt vrouwen al eeuwen af, maar de dames voelen zich juist wel aangetrokken tot de mannen die genieten van whisky.

Vroeger ging whisky mee op de wilde ontdekkingsreizen in de scheepvaart. Daarom is deze sterke drank vol karakter de mannendrank bij uitstek. Waar waren ontdekkingsreizigers zoals David Livingstone of James Cook uitgekomen zonder whisky?

Whisky blijft de drank die ontdekkingsreizigers hielp bij het bedwingen van de gevaarlijke oceanen. Deze helden namen de moeilijkste beslissingen met behulp van een glas sterke drank in de hand. Lees hieronder de 5 whisky essentials die je als man nodig hebt om de ontdekkingsreizigers op te volgen!

Johnnie Walker Whisky

De mannendrank whisky is de drank waarbij vreemden verbroederen en kleine verhalen groots worden. Jongens drinken alleen, mannen drinken samen. Een pakket van Johnnie Walker met verschillende whisky’s zorgt voor een bijzondere verbroedering tussen smaken en karakters. Tijdens deze koude maanden is het een ware whisky essential om in huis te hebben. Uitsluitend voor je beste vrienden en vrienden to be.

Johnnie Walker Collection

Whisky glazen + karaf

Een mooi whiskyglas is geweldig, maar voeg daar een luxe karaf aan toe en je vrienden willen altijd whisky bij jou komen drinken! Met een karaf seal je jouw unieke whisky af van de buitenwereld en geef je het de ruimte om te ademen. Én je ziet eruit als een echte gentlemen tijdens het inschenken van je favoriete whisky. 

Whisky glazen + karaf

Chesterfield relax mode

Whisky is het snoep voor mannen die de ziel reinigt en onderscheid de jongens van de mannen. Zo is een chesterfield bank of stoel een belangrijke essential voor een geweldige avond met de mannen onderling. Even geen gezeur van de vrouwen, maar gewoon jij, je maten, sterke verhalen en niet te vergeten; een goed glas single malt.

Chesterfield

Whisky on the rocks

Whisky on the rocks? Nu is het echt mogelijk! Als een echte whisky liefhebber moet je natuurlijk ook in het bezit zijn van whiskystenen. Whiskystenen zijn anders dan gewone ice-cubes, omdat ze wel koelen maar niet met je booze versmelten. Hierdoor blijft de whisky koud en behoudt het zijn unieke smaak.

Whiskystenen 

Whisky verzorgingsproducten

Tijdens de koude wintermaanden moet je je uiteraard ook blijven groomen. En de aller beste grooming producten zijn natuurlijk gemaakt van, je raad het al… 

Whisky verzorgingsproducten