Wanneer is een Moët Chandon Imperial geschikt? Als je een speciale gelegenheid wilt vieren met vrienden en familie en alles moet tot in detail geregeld zijn. Het begint al met nette uitnodigen en gaat helemaal door tot lekkere hapjes en een mooie aankleding. En dit geldt ook zeker voor de drank. Op het punt dat je het glas gaat heffen met je gasten wil je hun natuurlijk trakteren op een lekkere champagne zoals de Moët Chandon Imperial. Maar ook voor andere gelegenheden is Moët een aanrader!

Moët Chandon Ice on the rocks

De Moët Chandon Ice dankt zijn naam aan het feit dat het de eerste champagne is die ‘’ on the rocks ‘’ gedronken kan worden. Deze fles champagne is bedoeld voor decadente feesten zoals gala’s, bruiloften, huldigingen of etiquettediners. Het beeld van de witte fles met zwarte strik geeft een teken van luxe, klasse en stijl, en is bij de meeste zeer bekend. Met deze Moët Chandon Ice geef je je gasten niet zomaar een champagne, maar een belevenis van heerlijke smaken met fruitaroma’s. Het voordeel van de Moët Chandon Ice is dat je er helemaal je eigen twist aan kunt geven. Houd je van een frisse smaak? Mix de Moët Ice eens met muntblaadjes. Of heb je liever iets fruitigs? Dan kun je de champagne serveren met stukjes rood fruit, kersen of aardbeien. Kies een stijl die bij jou of jouw gasten past.

moet chandon ice

 

Creëer het luxe nightlife met Moët Chandon Rose

Wanneer je tot de late uurtjes door wilt feesten genietend van luxe dranken dan is de Moët Chandon rosé echt een aanrader. Dankzij de levendige stijl creëert deze rosé de meest nachtelijke ervaring. Deze fles heeft zelfs een knopje op de onderkant waarmee de prachtige designfles laat oplichten. De stijl van deze champagne kenmerkt zich door een heldere en verleidelijke smaak gecombineerd in een luxe fles. Moët Chandon rosé is de perfecte drank om jouw feest of diner een extra stijlvolle dimensie te geven.

moet chandon rose