Het is weer bijna de 3e zondag van juni. Een dag om stil te staan bij alle fantastische dingen die je vader voor je doet. Van banden plakken tot een kast in elkaar zetten, je kunt altijd bij hem terecht. Buiten de klusjes in en rondom het huis zorgen vaders ook voor een belangrijk deel van het inkomen. Het zijn echte werkers. En wanneer ze in het weekend nog tijd hebben om je te coachen bij het sporten dan doen ze dat met liefde en plezier. Kortom, het zijn echte duizendpoten. En daarom verdienen ze deze dag dubbel en dwars. Alleen een veel voorkomend probleem is hoe we onze waardering in de vorm van een cadeau tonen. Wij geven een paar leuke ideeën.

Champagne ontbijt

Wat is er nou fijner dan de dag beginnen met een fantastisch luxe ontbijt? Een vers gebakken eitje met croissant of andere luxe broodjes geserveerd met lekkere stukjes fruit. Laat je creativiteit flink los en zorg voor een uitgebreide ochtendmaaltijd. Maar combineer dit met een heerlijk glas champagne. Bij Distilled Luxury hebben wij een paar geweldige champagnes in ons assortiment die jouw champagne ontbijt compleet maken. Wat dacht je van de Louis Roederer Brut Premier of de Moët & Chandon Imperial Brut Luxury Coffret? Ideale cadeaus voor Vaderdag.

Champagne ontbijt vaderdag

 

Whisky proeverij

Een echte bestseller in ons assortiment zijn de populaire whisky proeverijen. De in een luxe giftbox verpakte whisky’s zijn beschikbaar in verschillende soorten. Zo biedt Distilled Luxury bijvoorbeeld de Bowmore Mini Collection, de Bruichladdich Giftpak of de Benromach Mini Collection. Dit zijn geweldige cadeaus om te geven, maar nog leuker om te krijgen. Is jouw vader een echte whiskyliefhebber? Verras hem dan met een whisky proeverij van Distilled Luxury.

Whisky giftset Vaderdag

 

Grey Goose giftset

Grey Goose staat bekend om zijn zachte, verfijnde smaak en is een van de bekendere vodka’s. Houdt jouw vader van een lekkere vodka? Dan is de Grey Goose giftset het perfecte cadeau om te geven. Deze vodka is puur te drinken maar kan ook gecombineerd worden met frisdrank of sap. Ook geschikt om lekkere cocktails van te maken. Heerlijk voor bij de barbecue of om ’s avonds te drinken. Dus zoek jij een cadeau voor de echte vodka liefhebber? Dan ben je bij Distilled Luxury aan het juiste adres. Wij wensen je alvast een hele fijne vaderdag.

Grey Goose giftset Vaderdag