Het is November en we zijn slechts enkele weken verwijderd van de koude maar gezellige decemberdagen. Het Sinterklaasfeest wordt in rap tempo opgevolgd door kerstmis en nieuwjaar. Natuurlijk staat december ook in het teken van lekker eten & drinken, gezelligheid en cadeaus. We snappen heel goed dat het ieder jaar weer een strijd is om met een leuk en origineel cadeau op te proppen te komen. Daarom helpen we je daar graag bij! Zeker als jij het geluk hebt een cadeau te mogen kopen voor een liefhebber van Whisky, Gin of een ander distillaat! In deze top 4 drank cadeau pakketten staat vast wel een leuk presentje waarmee jij iemand heel gelukkig kunt maken.

1.     Bruichladdich drank cadeau pakketten

In de cadeau categorie binnen onze webshop vind je een verscheidenheid aan mooie en luxe drank cadeau pakketten. De Bruchladdich Giftpacks zijn zeker een aanrader! Voor de Whisky drinker die graag nieuwe smaken uitprobeert adviseren wij de Tasting Kit met daarin 3 heerlijke Schotse Whisky’s met elk een unieke ervaring! ‘The Classic Laddie’ Giftpack met 2 luxe glazen is daarnaast erg leuk om cadeau te krijgen. De Bruichladdich whiskys zijn klassiek en elegant, gerijpt in Amerikaans eiken bourbon vaten.   

Bruichladdich drank cadeau pakketten

2.     Grey Goose Vodka

Een feestje is past echt compleet met deze heerlijke Grey Goose Vodka. De van origine Franse Vodka wordt gemaakt van het fijnste graan in de beroemde cognacstreek in het westen van Frankrijk. Niet voor niets dat Grey Goose de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een premium merk. De geur is licht zoet en de smaak zacht en vol.  Met de heerlijke Grey Goose vodka weet je zeker dat jouw cadeau goed in de smaak valt! In ons assortiment vind je deze Franse Vodka in twee varianten: een Giftset met 4 roerstaafjes en een Exceptionnelle fles van maar liefst 100 cl! 

Grey Goose Vodka cadeau pakketten

3.     The Flavour company

In ons assortiment vind je daarnaast diverse tasting kits van The Flavour Company. Het voordeel van deze pakketten is dat ze goedkoop zijn én erg leuk zijn om te krijgen. Voor iets meer dan 2 tientjes heb je een leuk en origineel cadeau! De Tasting boxen van The Flavour Company bieden wij aan in een Gin, Rum en Whisky variant. De flesjes zijn ieder goed voor 2 glazen, inclusief luxe cadeauverpakking en bijgeleverd boekje. De Whisky giftbox wordt geleverd met 2 mooie whiskyglazen. 

The Flavour company cadeaupakket

4. Originele flessen

Tussen onze cadeauverpakkingen vind je daarnaast diverse leuke en originele flessen die niet alleen lekker zijn maar ook erg leuk zijn om te bewaren! De Firestarter Vodka 70cl is een leuk cadeau door zijn verassende uitstraling. Daarnaast is deze Vodka erg voordelig geprijsd! De Cosa Nostra Tommy Gun whisky wordt gemaakt in Schotland en is een opvallende verschijning. Geleverd in luxe cadeaublik.  

Originele drank cadeau verpakkingen

Bekijk gerust ons hele assortiment cadeauverpakkingen als je jouw ideale drank cadeau pakket nog niet hebt gevonden! Je kunt ons daarnaast altijd bereiken via  +31 (40) 288 33 07 of op info@distilledluxury.nl voor gratis en vrijblijvend drankadvies.